Oca 29, 2021 - Şub 16, 2021

"MUNBU 2021" Konferansına Katılan Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrencilerimiz Bizleri Gururlandırdı

18 – 21 Ocak 2021 tarihleri arasında ilk kez çevrim içi olarak düzenlenen, farklı komitelerde farklı ülkelerin temsil edildiği, Model Birleşmiş Milletler (Model United Nations) yıllık oturumuna Bilkent Üniversitesi ev sahipliği yaptı. 300’e yakın lise ve üniversite öğrencisinin katıldığı Model Birleşmiş Milletler Bilkent Üniversitesi (MUNBU'21) konferansına, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerimiz Diplomasi Kulübü bünyesinde delegasyon çıkararak katılım sağladı ve çeşitli başarılara imza attı.

MUNBU ’21 etkinliğine katılan öğrencilerimizden Uluslararası İlişkiler Bölümü 1. sınıf öğrencisi Dide Sezer, Akademik Takım Üyeliği yaparak BM Güvenlik Konseyi Komite Başkanlığı’nı yürütürken, Uluslararası İlişkiler Bölümü 1. sınıf öğrencimiz Armana Mela, İran’ı temsil ettiği SOCHUM Komitesi’nde Üstün Delege Ödülü’ne layık görüldü. Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Mostafa Hegab ise CCPCJ Komitesi’nde Yunanistan delegesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü 1. sınıf öğrencimiz Alina Ramazan da yine CCPCJ Komitesi’nde ABD delegesi olarak görev aldı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.